Bästa helgfrukosten – bananpannkakor

De här pannkakorna har vi gjort till frukost då och då i några år nu. Övernattande gäster brukar önska dem till söndagsfrukost.

IMG_6871

 

Bananpannkakor 3-5 st

1 banan

2 ägg

1/2 dl creme fraiche

1 msk fiberhusk

Mosa bananen. Blanda ihop alla ingredienser. Låt stå och svälla i fem minuter. Stek på medelhög värme i kokosolja med smak.

Servera med jordgubbar, grädde och hemmagjord chokladsås.

IMG_6870

Jordgubbsskålen är köpt i New Orleans och kommer härifrån

 

One thought on “Bästa helgfrukosten – bananpannkakor

  1. Sådana här gjorde jag till Edvard imorse, är ju alltid en favorit. Dock ratade han dem i morse till förmån för fil och müsli som mormor och morfar…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s