Plockmat

Idag åt vi plockmat. Det vill säga, vi vuxna åt det. Barnen ville hellre ha blodpudding. På det blå fatet är det rödbetscarpaccio. Riktigt enkelt och gott. Koka rödbetor i lättsaltat vatten. Skiva, och marinera en stund i olivolja och balsamvinäger. Lägg upp på ett fat och strö över nötter. Till exempel pinje eller valnötter. Sist smular du över någon god ost. Stilton eller chevre passar bra.

4 thoughts on “Plockmat

  1. Jag har försökt skriva flera kommentarer här tidigare och vet inte vad som har blivit fel. De verkar bara försvinna liksom… Hur som helst så önskar jag ett recept på balsamicokyckling typ baconlindad. Kanske något du kan lägga upp här? Tack på förhand.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s